stegenor forside250

Hotel Stege Nor ligger i et charmerende træbeklædt hus, men sø udsigt,  på Møn 1,3 km fra Steges bymidte. Hotellet tilbyder gratis WiFi, gratis privat parkering samt masser af smil og gæstfrihed.

Alle værelser på Hotel Stege Nor er indrettet med eget badeværelse. Desuden stiller hotellet et hyggeligt og lyst fælles køkken til rådighed for jer under jeres ophold, så I har mulighed for at tilberede det I har lyst til, når I har lyst til det.

Fra morgenmadslokalet og terrassen er der udsigt ud over søen Stege Nor. Hotellets faciliteter inkluderer også en hyggelig bålplads og fælles grillfaciliteter, so I er mere end velkomne til at benytte jer af. Og har I lyst til en tur i kajak på søen, er der mulighed for at låne hotellets kajakker.

For Hotel Stege Nor er det vigtigt at passe på naturen omkring os, ikke bare på skønne Møn, men også at tage et større ansvar. Hotellet er derfor et miljøvenligt hotel, og det er certificeret som CO₂-neutralt.

Par er særligt glade for hotellets beliggenhed – og har i gennemsnit givet den karakteren 8,7 – vi tror det er fordi naturen er så skøn omkring hotellet, og derfor lige til en gå tur hånd i hånd. Kom og oplev den selv, og fortæl os hvad I synes der er særligt ved vores beliggenhed og Møns skønne natur.

På hotel Stege Nor synes vi det er vigtigt med gode venner, og derfor er jeres bedste ven mere end velkommen, også selv den har fire ben. Men lad os lige vide at I har jeres kæledyr med, så vi også for dem kan gøre det til en god oplevelse, at besøge os.

Som en selvfølgelighed til byder vi både gratis wi-fi og gratis parkering til vores gæster.

 

Vi glæder os til at se jer

Book jeres næste ophold her

Overnatninger

Fortæl os hvor

Fortæl os hvornår

Hund

Dit navn

Adresse og land

Din e-mail

Telefon

20170521_090412
unnamed (2)