camping2

Stege camping er en rolig oase midt i Stege by, blot få minutters gang til byens torv, Pladsen ligger ved byens volde, grønne område, legeplads og med 500m til vandet. Et godt udgangspunkt, hvis man vil rundt og se Møns øvrige attraktioner

Pladsen har 25 campingvogns pladser, telt pladser og 3 hytter der lejes. Vi har et hyggeligt køkken, der har alt hvad man skal bruge for at lave et måltid, eller bare lige skal tage opvasken.

Vi har en nyere bad og toilet bygning og har I brug for at vaske tøj i løbet af ferien, har I mulighed for at benytte både vaskemaskine og tørretumbler.

Så har I lyst til en ferie hvor nærvær, hygge og smukke omgivelser skal være i højsædet, så er Stege Camping lige noget for jer.

 

Men er I mere til action og fart over feltet, behøver I slet ikke at sidde stille når i besøger Stege Camping!

Skal der være fuld fart på, så er Møns cykelruter det oplagte valg for jer, som er på cykelferie. Møn byder på mere end ti cykelruter, som fører rundt i idyllisk natur og forbi Danmarks største og vildeste naturvidunder: Møns Klint. Klintens område byder både på stier for begyndere og avancere mountainbike ryttere; alt sammen kortlagt og afmærket.

Ønsker I en mere fredelig tur, kan I køre på cykelruten Munkevejen, som tager jer forbi Møns flotte kirker og snor sig igennem naturen. Møn byder i sandhed på de bedste og mest varierede cykelruter i Danmark.

Ud over den spektakulære natur, som tiltrækker langt størstedelen af de turistbesøgende på Møn, så byder området også på en væld af inspirerende og kulturelle oplevelser.

Vi glæder os til at se jer

Book jeres næste ophold her

Overnatninger

Fortæl os hvornår

Hund

Dit navn

Adresse og land

Din e-mail

Telefon

IMG_20170414_121803_950
20170511_145758